Nytt smeknamn IKEA!

Jahapp då har man fått ett nytt smeknamn på praktiken… Alla har smeknamn på alla och så i fredags så fick även jag smek namn dvs IKEA.

img_5078I fredags så fick jag jobba igen tsm med gubben som inte tycker om mig och jag inte om honom, men nu var chefen över pastry där och sa till att det är dax för mig att börja få hjälpa till med att lägga upp desserter på lunchen.
Han hade tydligen märkt att jag inte har fått göra så mycket när jag är med gubben. så det känns väldigt skönt att han sa det.

Jag fick även en uppgift av chefen att innan jag åker tillbaka till Sverige så måste jag göra en svensktårta till honom och alla andra, det ska bli kul då jag saknar redan att göra tårtor!

På lunchen fick jag hjälpa Rebecka med att lägga upp desserter, det var väldigt roligt och det skulle gå fort, snyggt och ligga precis likadant hela tiden. 🙂

img_5020Efter att lunchen var klar så fick jag titta på chefen över pastry blåsa socker, det var väldigt roligt och ville stanna över flera timmar för att lära mig. Men eftersom det var väldigt sent och han skulle käka samt förbereda sig för middagspasset (sova) så sa han att jag ska få lära mig på måndag och tisdag hur man gör, ser så sjukt mycket framemot att få lära mig.

I helgen har jag inte gjort så mycket förutom att shoppat massa julklappar i Bolton och Blackburn, riktigt mysigt men mycket folk.

Nu är man äntligen tillbaka på rummet och jag vill bara sova.