Hemlängtan efter 1 vecka

Som många kanske vet så har jag haft det jobbigt de senaste dagarna och har haft en sån otrolig hemlängtan, detta är på grund utav att jag har hamnat i en grupp som pratar inget alls med mig och säger knappt hej/god morgon tillbaka när jag kommer. Det har varit jobbigt för mig också då jag fick jobba med en ny gubbe de senaste dagarna och inte fått göra så mycket förutom vakuuminpacka saker samt städa efter alla andra.

img_4954

Men idag så kändes det som om han hade vaknat på rätt sida av sängen då han lät mig vara med när han bakar samt hjälpa honom. Fick hjälpa han med att fixa fikat till AFT (after tea). Nu är det bara jag som får göra marsipanmoroten på grund utav att jag var snabbare på att göra det än den lilla gumman som gjorde dessa förut 🙂

Vad har man mer fått göra idag….
Jo just det jag har fått göra nya mousse bakelser som de ska börja ha på menyn, det är en chokladmousse med pekanbotten, pekankaramell och pekansponge (Ja han gillar väldigt mycket pekannötter). Slutresultatet kommer jag fota senare då den ska färgas också innan den är klar.

img_4949Jag vara med när de la upp några utav deras desserter på lunchen och fick se hur de lägger upp allt, det såg riktigt mumsigt ut och jag lovar er att det smakade amazing! Det jag var mest chockad över var att det inte var så avancerade saker eller svåra upplägg, men det är smaken som avgör allt och det var inte fult upplagt 🙂

Imorgon hoppas jag på att få vara med att göra saker samt att de vågar släppa taget och låta mig göra något själv! Men men nu ska jag sova då jag har en sådan fruktansvärd huvudvärk! Puss och godnatt <3